Madelief

Madelief is een Franse Hangoor. Ze is op 18 juni 2010 geboren in Tiel in een nest van 8 jongen en op 14 september 2010 halen we haar op. De koppeling met Jack gaat zonder enig probleem. Jack rijdt eerst een poosje op haar, daarna gaat hij tegen haar aan liggen en haar oortjes likken. Madelief zelf toont totaal geen angst of agressie. Ze wacht tot Jack haar weer met rust laat en blijft nieuwsgierig rondlopen. Als ze samen een poosje in het caviadeel van het hok hebben rondgelopen zetten we Jacks ren open en zonder problemen gaan ze daar samen naar binnen.
Van het konijn dat ik in eerste instantie op het oog had, heb ik toch even het geslacht laten controleren ....een ram dus! Dit moet een voedster zijn en Jack is blij.

Madelief

Madelief is al snel gewend aan Jack en aan haar nieuwe omgeving.

Lekker gegroeid

Madelief groeit goed en heeft het prima naar haar zin met Jack. Ze is nieuwsgierig en nergens bang voor. Haar vacht heeft bijna dezelfde kleur gekregen als die van Jack en het is een mooi koppel samen.


28 november 2010


11 april 2011

Lekker hooi!


11 september 2011

Jack en Madelief


mei 2012


augustus 2013

Afscheid van Jack

Op 26 november 2013 vind ik Jack dood in het hok. Madelief zit een hele poos rustig bijJack en af en toe likt ze zijn vacht. Nu Jack weg is is ze alleen, arme Madelief.

Madelief en Koe

Madelief krijgt een knuffel als gezelschap: Koe. Eerst moet ze niets van hem weten, maar na een tijdje wordt Koe haar nieuwe vriendje.

Madelief

Op 27 oktober 2014 nemen we afscheid van Madelief. Op een dag lijkt het of ze wat warme oortjes heeft en de dagen er na is ze ineens doodziek. Ze is maar 4 jaar oud geworden, mijn mooie luie franse hangoor.

 


Laatste update: 24 oktober 2015