US Teddy zeugje Willow

Op 28 maart 2014 wordt choco zeugje Willow geboren, dochter van Anna en Darky. Willow heeft zusje Summer en twee broertjes Pjotr en Stanley. Willow weegt 101 gram bij de geboorte en is de rustigste van de vier baby's.
Papa Darky mogen we lenen van Dieza in Oss en mama Anna kan het goed met hem vinden.

Geboren

De eerste week:

Week 2

Drie weken oud


Willow

4 weken oud

De jongen zijn kleine druktemakers en vooral 's avonds rennen ze al slippend het hele hok door. De beertjes zitten nu apart en daar moeten ze wel aan wennen. Bij elke plotselinge beweging schieten ze weg of springen bovenop hun moeder.Op woensdag 30 april 2014 gaan Summer en Stanley naar hun nieuwe baasje in Oss, de fokster van Anna. Willow en Pjotr blijven hier wonen. Pjotr koppelen we aan Pablo en hij mag samen met Stanley kennis maken met zijn nieuwe hokgenoot.

6 weken oud

Willow is op 9 mei zes weken oud en een mooi moment om ze weer eens uitgebreid op de foto te zetten.

Willow verkleurt

Willow wordt geboren op als chocoladekleurig zeugje. Als ze 6 weken oud is vanaf 9 mei 2014, krijgt ze een zwart masker rond haar ogen en in een paar weken tijd wordt ze helemaal zwart, alleen heeft ze nog een bruine tekening op haar neus.

Kennismaking met de rest

Willow en Anna gaan op 14 juni 2014 naar buiten en voor Willow is dit de eerste kennismaking met de rest van de groep. De andere cavia's komen meteen naar buiten om te snuffelen aan de Anna en haar dochter. Willow vindt al snel haar weg naar boven en kruipt weg in een huisje. Het is even wennen, al die opdringerige nieuwe huisgenoten, maar na een paar dagen is Willow helemaal gewend aan het wonen in het buitenhok met de anderen. Willow is nu helemaal zwart en er zijn alleen nog wat bruine haartjes te zien op haar neusje.

 

 


Laatste update: 24 oktober 2015