US Teddy beertje Pjotr

Op 28 maart 2014 wordt rusbeertje Pjotr geboren, zoon van Anna en Darky. Pjotr heeft twee zusjes Summer en Willow en broertje Stanley. Pjotr weegt 105 gram bij de geboorte.
Papa Darky mogen we lenen van Dieza in Oss en mama Anna kan het goed met hem vinden.

Geboren

De eerste week:

Week 2

Drie weken oud

Pjotr


4 weken oud

De jongen zijn kleine druktemakers en vooral 's avonds rennen ze al slippend het hele hok door. De beertjes zitten nu apart en daar moeten ze wel aan wennen. Bij elke plotselinge beweging schieten ze weg.

Op woensdag 30 april 2014 gaan Summer en Stanley naar hun nieuwe baasje in Oss, de fokster van Anna. Willow en Pjotr blijven hier wonen. Pjotr wordt gekoppeld aan Pablo en hij kan het goed met hem vinden. Hij mag samen met Stanley kennis maken met zijn nieuwe hokgenoot. Pjotr kruipt tegen Pablo aan en ze zitten vaak samen in het huisje.

6 weken oud

Pjotr en Willow zijn op 9 mei zes weken oud en een mooi moment om ze weer eens uitgebreid op de foto te zetten.

Op het gras en naar buiten

Pablo en Pjotr mogen op 18 mei even lekker in de ren lopen op het gras. Pjotr vindt dat wel even wennen. Op 8 juni 2014 gaan de beertjes buiten wonen en daar begroeten ze hun buurman Gaudi.

Vechtpartij

Het gaat heel lang goed met de twee vriendjes maar in septemer 2014 gaat het mis en ontstaat er een flinke vechtpartij in het hok. Pjotr kan ook niet goed met Nelson opschieten en wordt apart gezet. Dan keert de rust weer in het hok.

Anna

Op 8 oktober 2014 komt Anna bij Pjotr logeren. Ze mogen weer opnieuw kennismaken in de ren.

Babybeertjes

Anna en Pjotr zijn sinds 26 december 2014 de trotse ouders van drie gezonde beertjes. Een beertje heeft de bevalling niet overleefd.

.

 

 

 


Laatste update: 24 oktober 2015