Bodil

Op zondag 16 mei 2010 wordt Bodil geboren, tegelijk met broertjes Bobby en Thomas. Het is Lizzy's eerste nestje. Ze kruipt in de stal in het doosje, met Donna en haar kittens, heel dicht tegen Donna aan en likt Donna's jongen, die 12 mei geboren zijn. Als we staan te kijken of de bevalling is afgelopen zien we Bodil geboren worden.

5 weken oud en nog meer kittens

Op 6 juni vinden we eindelijk het nestje van Coco
De kattenbak wordt gebruikt. De katjes zijn nu ongeveer 5 weken oud en klimmen uit het nest. Als je nu de stal binnenkomt komen ze bijna allemaal al piepend naar je toe.

Buiten in doosjenestje Lizzy
Bobby, Bodil en Thomas


7 weken oud

bodil en mojitomojito, kiko, thomas en bodilbodilbodilgroepje

Op 8 juli klimmen de eerste kittens uit de paardenbox, ze zijn dan 2 maanden oud. Op 24 juli zijn ze er allemaal uit en op 2 augustus, ruim een week later brengt Donna alle jongen mee naar het terras.

Eerst eten...

Dan spelen...

Op onderzoek uit gaan...

En dan slapen...

Omdat we bang zijn de kittens niet allemaal tam te krijgen sluiten we hen begin augustus weer een paar weken op in 'de gele ruimte' in het bijgebouw. Daar gaan we vaak naartoe om met ze te knuffelen en te spelen. Donna gaat elke dag een poosje mee op bezoek bij haar kittens om haar niet van hen te laten vervreemden.

Op 13 augustus 2010 gaat Bodil naar haar nieuwe huisje.

Grijsje

Bodil, (nu Grijsje), met haar nieuwe vriendjes, januari 2011.

Grijsje jaagt haar baasjes soms de stuipen op het lijf...

 


Laatste update: 24 oktober 2015