Boris

Op 12 mei 2010 wordt Boris geboren, zoon van Donna. Het is haar eerste nestje dat ze heeft verstopt in de stal, maar loopt gezellig mee als we gaan zoeken. De kleintjes reageren op haar door zacht te piepen, wat het vinden van Boris en zijn broertje Toby erg makkelijk maakt.

Boris

We verplaatsen de jongen naar een paardenbox en maken daar een beschut holletje van stroobalen. Donna en haar baby's krijgen een doos met een kussen er in. Donna heeft geen bezwaar tegen tegen de nieuwe plek en we kunnen de jongen ook oppakken en aaien.

Donna met jongenBorisToby en Boris twee dagen oud

Twee dagen oud

Boris twee dagen oud.Boris twee dagen oudBoris twee dagen oudBoris twee dagen oudBoris twee dagen oud

Kittens tante Lizzy

Op zondag 16 mei 2010 bevalt Lizzy van drie kittens.

Na een dag of tien gaan de oogjes open.

4 weken oud

in doosjeop en hoopje

5 weken oud en nog meer kittens

Op 6 juni vinden we eindelijk het nestje van Coco
De kattenbak wordt gebruikt. De katjes zijn nu ongeveer 5 weken oud en klimmen uit het nest. Als je nu de stal binnenkomt komen ze bijna allemaal al piepend naar je toe.

Buiten in doosjeBoris en Toby
Boris en Toby

BorisToby

7 weken oud

boris, toby en mojitothomas en toby

Op 8 juli klimmen de eerste kittens uit de paardenbox, ze zijn dan 2 maanden oud. Op 24 juli zijn ze er allemaal uit en op 2 augustus, ruim een week later brengt Donna alle jongen mee naar het terras. Boris is erg bang en verstopt zich in het bbq hok.

Omdat we bang zijn Boris niet tam te krijgen sluiten we de kittens begin augustus weer een paar weken op in 'de gele ruimte' in het bijgebouw. Daar gaan we vaak naartoe om met ze te knuffelen en te spelen. Donna gaat elke dag een poosje mee op bezoek bij haar kittens om haar niet van hen te laten vervreemden.

Zeven kleine katers in het raamkozijn


27 augustus

Op de veranda

12 sept.
12 september 2010

7 kleine katers op een hoop


25 september 2010

Castratie

Boris en vijf broertjes zijn vrijdag 3 december 2010 onder het mes geweest en gaan vanaf nu als je-weet-wel-kater dor het leven. Ze zijn drie aan drie naar de dierenarts vervoerd: 's ochtends Kiko, Mojito en Boris en 's middags Thomas, Bobby en Norit. Thomas is naderhand wat misselijk geweest, maar verder is het goed gegaan. Ze hebben nog een nacht in het bijgebouw doorgebracht en de volgende dag zijn ze weer naar buiten gegaan.


Met het kleine broertje Felix 5 november 2010

In de stal

Boris heeft zijn plekje gevonden in de stal en geniet van het hooi en stro om heerlijk in te slapen.


december 2011

Boris en Felix


juli 2012

Op 26 december 2012 horen we dat Boris is aangereden vlak voor ons huis. Boris is maar 2 1/2 jaar oud geworden.

 


Laatste update: 24 oktober 2015