Bobby

Op zondag 16 mei 2010 wordt Bobby geboren, tegelijk met broertje Thomas en zusje Bodil. Het is Lizzy's eerste nestje. Ze kruipt in de stal in het doosje, met Donna en haar kittens, heel dicht tegen Donna aan en likt Donna's jongen, die 12 mei geboren zijn.

5 weken oud en nog meer kittens

Op 6 juni vinden we eindelijk het nestje van Coco
De kattenbak wordt gebruikt. De katjes zijn nu ongeveer 5 weken oud en klimmen uit het nest. Als je nu de stal binnenkomt komen ze bijna allemaal al piepend naar je toe.

in doosjeop en hoopjeBuiten in doosje


Het nestje van Lizzy

nestje LizzyBobby
Bobby Bodil en Thomas

7 weken oud

boris, toby en mojitobobbybobbybobby en toby

Op 8 juli klimmen de eerste kittens uit de paardenbox, ze zijn dan 2 maanden oud. Op 24 juli zijn ze er allemaal uit en op 2 augustus, ruim een week later brengt Donna alle jongen mee naar het terras.

Heerlijk slapen...en dan op onderzoek uit gaan!

Omdat we bang zijn de kittens niet allemaal tam te krijgen sluiten we hen begin augustus weer een paar weken op in 'de gele ruimte' in het bijgebouw. Daar gaan we vaak naartoe om met ze te knuffelen en te spelen. Donna gaat elke dag een poosje mee op bezoek bij haar kittens om haar niet van hen te laten vervreemden.

27 augustus in het raamkozijn

7 kleine katers op een hoop


25 september 2010

Castratie

Bobby en vijf broertjes zijn vrijdag 3 december 2010 onder het mes geweest en gaan vanaf nu als je-weet-wel-kater dor het leven. Ze zijn drie aan drie naar de dierenarts vervoerd: 's ochtends Kiko, Mojito en Boris en 's middags Thomas, Bobby en Norit. Thomas is naderhand wat misselijk geweest, maar verder is het goed gegaan. Ze hebben nog een nacht in het bijgebouw doorgebracht en de volgende dag zijn ze weer naar buiten gegaan.

Zomer 2011

Op 5 augustus 2011 verdwijnt Bobby. Bobby die bijna altijd thuis lekker op het kussentje ligt de slapen, Bobby de meest tamme kater die je je kunt voorstellen. Het valt de laatste dagen op dat hij niet meer tegelijk met de andere katten uit één bak lijkt te willen eten. Wat is er met hem gebeurd, is hij weggelopen of is hem iets ergs overkomen? We zullen het hooit weten en we blijven hopen dat hij weer terugkomt.

 


Laatste update: 24 oktober 2015